Dit is Blue

Blue Mulder - Tak

Ik ben Blue. Just Blue. Type “What you see is what you get”.

Ondernemend, energiek, enthousiast, nuchter en oprecht.

Ik houd van actie. Lekker sporten of met mijn man en met ons zoontje op pad: samen spelen, heerlijk. Actie geeft energie, energie geeft leven.

Ik heb jarenlang gevoetbald en uiteindelijk op leuk niveau. Door werk ambities in combinatie met mijn gezin heb ik daar nu de prioriteit gelegd, maar sporten is nog altijd een heerlijke uitlaatklep.

Op avontuur gaan maakt me blij, een goede film en tijd met familie en vrienden gelukkig.

En af en toe even terugschakelen; een boek lezen, stilte, even aandacht voor mezelf. Zo vind ik balans. Dat werkt.

Al jong kreeg ik te horen dat ik diabetes heb. “Kind, je hebt het en je mag het houden en je moet het ermee doen. Lekker nuchter. En ja, zo werkt het, and so I did! Je kunt het zien als een beperking, of er het beste van maken. Een marathon lopen met diabetes? Zeker wel! Het heeft me geleerd om altijd door te zetten. Om te kijken naar hoe het wèl kan. Dat heeft mij veel gebracht, en werkt ook door in mijn werkaanpak.

Misschien pas ik daarom zo goed binnen de sectoren logistiek, MKB en industrie. 

Zet mij ergens neer en ik vind mijn weg. Ik neem initiatief, ben flexibel, leergierig, kan goed communiceren en heb een groot probleemoplossend vermogen. Door mijn open en spontane houding word ik snel geaccepteerd op de werkvloer. Zo haal ik de juiste dingen naar boven om aan te werken. Werken aan een gedragen HR beleid, met blijvende resultaten. Een beleid dat rust geeft en vertrouwen. Weg met de brandjes blus- cultuur. Op naar levensloopbestendig werken, voor iedereen.

Dit is Blue - Blue Mulder - Tak