Aanpak

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Albert Einstein

Toekomstgericht ondernemen

Blue pakt aan. Blue regelt. Vanuit haar jarenlange ervaring in de logistieke en industriële sector, zowel in binnen- als buitenland, heeft zij een goed inzicht in wat speelt in deze sectoren en is ze in staat zeer zelfstandig te werken. Haar zeer ruime werkervaring als incompany recruiter voor bedrijven als HelloFresh, DHL Supply Chain en IngramMigro (de logistieke dienstverlener van Bol.com), mede als haar rol als HR consultant en Unit Manager maken dat Blue weet wat er bij mensen speelt, en weet wat voor het management telt. Een gouden combinatie.

Toekomstgericht ondernemen - Just Blue HR
Toekimstgericht ondernemen - Just Blue HR

Blue, hoe doe je dat?

Ik sta naast jou: de supervisor/teamleider/afdelingshoofd. Dicht bij de werkvloer, met een korte lijn naar de directie. Ik help de vertaalslag te maken vanuit het management naar de werkvloer. In concrete taal. Met concrete resultaten. En altijd met aandacht voor de mens. Mijn doel is om jou zelfsturend te laten zijn. Ik ga immers weer weg, en jij blijft zitten. Het moet dus jouw plan zijn. Dat plan help ik je opzetten. Daarvoor kom ik naast je staan. Als een soort undercover boss ga ik de werkvloer op; zo ontdek ik wat er speelt in je bedrijf: wat gebeurt hier, waar liggen de uitdagingen?

De uitkomsten daarvan bespreken we samen met de directie en zet ik om in een concreet actieplan dat we gaan uitvoeren. Waarbij ik in de adviserende en aansturende rol zit en jij je supervisor rol behoud. Zo werken we naar een duurzaam personeelsbeleid. We tillen de organisatie naar een hoger plan door de juiste mensen op de juiste plek in te zetten.

Dit kan het volgende inhouden:

Dit alles gaat leiden tot draagvlak en vertrouwen binnen je bedrijf. En is gericht op toekomstgericht ondernemen op persoonsbeleid en een levensloopbestendig HR beleid.

Klinkt goed toch? Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op, ik kom graag bij je langs.